Aluevaalien tulos Pohjois-Savossa

Historian ensimmäiset aluevaalit käytiin sunnuntaina 23.1.2022 ja Kokoomus oli aluevaalien voittaja valtakunnallisesti suurimalla kannatusosuudella.

Pohjois-Savon hyvinvointialueella Kokoomus sijoittui kolmanneksi 12 paikalla ja 16,8 % kannatusosuudella.

Kokoomus kasvatti kannatustaan Pohjois-Savon alueella suhteessa kuntavaaleihin mm. Iisalmessa 2,0 %-yksiköllä ja Siilinjärvellä 1,4 %-yksiköllä.

Valituiksi Pohjois-Savon aluevaltuustoon Kokoomuksen listalta tulivat Markku Eestilä, Miia Eskelinen-Fingerroos, Kati Hynninen, Marko Kilpi, Allu Koskinen, Teijamari Laasonen-Balk, Kari Ojala, Karoliina Partanen, Sakari Pääkkö, Arttu Pöyhönen, Mika Rissanen ja Olli-Pekka Ryynänen. Varavaltuutetuiksi tulivat valituiksi Pekka Taipale, Jouko Savolainen, Anna-Kaisa Kokkonen, Esa Tuovinen, Johanna Huhta, Kari Riihola, Kaija Sääski, Jukka Savolainen, Tuija Martikainen, Taisto Toppinen, Jarkko Ahokas sekä Kirsi Moisander.

Kokoomuksen Pohjois-Savon aluevaltuustoryhmä järjestäytyi sunnuntaina 6.2. ja valitsi ryhmän puheenjohtajaksi Kari Ojalan ja varapuheenjohtajiksi Karoliina Partasen sekä Sakari Pääkön. Valtuustoryhmään kuuluvat 12 valtuutettua ja kolme ensimmäistä varavaltuutettua. Valtuustoryhmän kuvineen löydät täältä.

 

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja
Eeva-Liisa Perki-Latvaniemi
050 567 0170
eeva-liisa.perki-latvaniemi@kokoomus.fi

Piirin puheenjohtaja
Jouni Holopainen
040 709 1052
jouni@jouniholopainen.eu

Valtuustoryhmän puheenjohtaja
Kari Ojala
044 336 3585
kari.p.t.ojala@gmail.com

Kategoriat: Uutiset