Henkilövalinnat Pohjois-Karjalan aluevaltuuston ensimmäisessä kokouksessa

Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen valtuusto kokoontui 14.3. ensimmäistä kertaa ja kokouksessa mm. valittiin henkilöt aluevaltuuston toimielimiin.

Kokoomuslaisista valittiin aluehallituksen 2. varapuheenjohtajaksi Timo Elo (varajäsen Anssi Törmälä) ja jäseneksi Karita Kaita (varajäsen Enni Ikonen), tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi  Kari Kulmala (varajäsen Maija Törmänen), osallisuusvaliokunnan jäseneksi Emilia Ihanus (varajäsen Reijo Kortelainen), hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunnan jäseneksi Mauri Tolvanen (varajäsen Heleena Uusi-Illikainen), tulevaisuuslautakunnan jäseniksi Aulikki Sihvonen (varajäsen Antti Väkevä) ja Pekka Nuutinen (varajäsen Maarit Pippola) ja turvallisuuden ja varautumisen laitakunnan jäseniksi Juha Kosonen (varajäsen Henna Piironen), Laura Tiittanen (varajäsen Matti Vihma) ja aluevaalilautakunnan jäseneksi Otto Elo.

Aluehallituksen alaisiin jaostoihin Savo-Karjalan Kokoomus esittää seuraavia henkilöitä: yksilöasioiden jaoston puheenjohtajaksi Marjo Vallius-Hyttinen (varajäseneksi Matti Honkavaara), henkilöstöjaoston jäseneksi Anssi Törmälä (varajäsen Enni Ikonen) ja ympäristöterveydenhuollon jaoston jäseneksi Jenni Laasonen (varajäsen Tommi Pesonen).

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja
Eeva-Liisa Perki-Latvaniemi
050 567 0170
eeva-liisa.perki-latvaniemi@kokoomus.fi

Piirin puheenjohtaja
Jouni Holopainen
040 709 1052
jouni@jouniholopainen.eu

Kategoriat: Uutiset