Jouni Holopainen jatkaa Savo-Karjalan Kokoomuksen puheenjohtajana

Savo-Karjalan Kokoomus ry:n sääntömäärinen syyspiirikokous valitsi kokouksessaan puheenjohtaja Jouni Holopaisen Kuopiosta ja varapuheenjohtajat Emilia Ihanuksen Joensuusta  ja Aulikki Sihvosen Kontiolahdelle sekä taloudenhoitaja Markko Rothströmin Varkaudesta jatkamaan tehtävissään myös tulevana toimintavuonna 2022. Muiksi piirihallituksen jäseniksi valittiin Jenna Ahonen Rautavaaralta, Susanna Kartimo-Kröger Iisalmesta,

Tuija Kastari, Kiuruvedeltä,  Allu Koskinen Kuopiosta, Tommi Pesonen Tohmajärveltä, Sakari Pääkkö Kuopiosta, Mauri Tolvanen Liperistä ja Maija Törmänen Joensuusta.

Piirihallituksen varajäseniksi valittiin Pasi Hartikainen Joensuusta, Jaakko Kekoni ja Maija Svärd Kuopiosta ja  Sami Taimela Lapinlahdelta.

Poliittisen tilannekatsauksen kokoukselle antoivat Kokoomuksen vpj. Antti Häkkänen sekä vaalipiirin kansanedustajat Markku Eestilä ja Marko Kilpi.

Kokoomus rp:n puoluehallituksen myöntämät Kultainen Leijona -ansiomerkit luovutettiin Pekka Leskiselle ja Pekka Nykäselle.

Liperin Kokoomus ry. palkittiin vuoden kokoomusyhdistyksenä Savo-Karjalassa.

Kokous keskusteli vilkkaasti aluevaaleista ja tulevien hyvinvointialueiden tehtävistä ja hallinnon järjestämisestä. Piirikokous painotti aluevaalien merkitystä myös demokratian näkökulmasta ja toivoi, että mahdollisimman moni käyttää äänioikeuttaan. Kokous korosti, että sosiaali- ja terveyspalveluiden uudistamisen tärkein tavoite on saada ihmiset nopeasti jonoista hoitoon. Toimivat palvelut vaativat saumatonta hyvinvointialueen, yritysten ja järjestöjen yhteistyötä, vastuullista taloudenpitoa, hyvää johtamista ja hyvinvoivaa henkilöstöä.

Kokoomus lähtee aluevaaleihin molemmilla Savo-Karjalan hyvinvointialueilla täysillä ehdokaslistoilla.

 

Lisätietoja: pj. Jouni Holopainen, 040 7091052

tj. Eeva-Liisa Perki-Latvaniemi, puh. 050 5670170

Kategoriat: Uutiset