Kokoomus jätti ehdokaslistan jokaisessa Savo-Karjalan vaalipiirin kunnassa

Ehdokasasettelu kesäkuussa järjestettäviä kuntavaaleja varten on päättynyt tänään. Kokoomus jätti ehdokaslistan jokaisessa Savo-Karjalan vaalipiirin kunnassa. Ehdokkaiden kokonaismäärä nousi yli 450 henkilöön.

Ehdokasmäärä kasvoi mm. Siilinjärvellä, Lapinlahdella, Iisalmessa, Rautalammilla, Suonenjoella, Vieremällä, Kaavilla, Lieksassa, Juuassa, Liperissä ja Tohmajärvellä. Kuopiossa jätettiin täysi 88 ehdokkaan lista. Koko vaalipiirissä ehdokasmäärä nousi yhteensä 13 henkilöllä.

– Olemme totta kai iloisia lopputuloksesta tässä vaiheessa. Ehdokashankinta eteni pääosin erinomaisesti ja siitä lämpimät kiitokset aktiivisille jäsenillemme kunnissa, toteaa Savo-Karjalan Kokoomuksen puheenjohtaja Jouni Holopainen.

Ehdokasasettelun tulokset povaavat kiinnostavia asetelmia pian käynnistyvälle vaalityölle.

– Kokoomuksen ehdokasmäärä kasvoi myös valtakunnallisesti. Laaja, myönteinen suhtautuminen puolueeseen on rohkaiseva merkki. Ehdokkaiden lisäksi taustalla on vähintään kymmenkertainen määrä kontaktoituja ihmisiä ja keskusteluja suomalaisten kuntien tulevaisuudesta, jatkaa puolestaan toiminnanjohtaja Eeva-Liisa Perki-Latvaniemi.

Lisätietoja:
Jouni Holopainen
Puheenjohtaja
040 709 1052

Eeva-Liisa Perki-Latvaniemi
Toiminnanjohtaja
050 567 0170

Kategoriat: Uutiset