Etäopetuksessa oleville oppilaille ateriat kotiin Kuopiossa

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi koulut pysyvät suljettuina ainakin toukokuun puoliväliin saakka myös Itä-Suomessa ja etäopetusjärjestelyt vaikuttavat monen lapsiperheen elämään. Nyt perheille on luvassa konkreettista helpotusta Kuopiossa, kun kaupunki alkaa tarjoamaan kouluaterioita myös etäopetuksessa oleville oppilaille. Asiasta päätti kaupungin kasvun ja oppimisen lautakunta kokouksessaan 31.3.2020.

”Lautakunta päätti kokoomuksen aloitteesta, että mahdollisuutta etäopetuksessa olevien kouluaterioihin ryhdytään tarjoamaan kaikkien koululaisten perheille ilman, että aterioita tarvitsee erikseen anoa”, iloitsee lautakunnan puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu Pekka Niiranen. 

Kouluruoka tukee lasten ja nuorten oppimista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kuopio ryhtyy jakamaan aterioita 6.4. alkaen ja oppilaita sekä heidän vanhempiaan tiedotetaan käytännön järjestelyistä Wilman kautta.

Lisätietoja:
Pekka Niiranen
Kuopion kasvun ja oppimisen lautakunnan puheenjohtaja, kaupunginvaltuutettu
040 559 7112

Kategoriat: Uutiset