Jenni Laasonen ja Pekka Niiranen eduskuntavaaliehdokkaiksi

Savo-Karjalan Kokoomus on nimennyt täyden 15 ehdokkaan listan kevään eduskuntavaaleihin

Savo-Karjalan Kokoomuksen piirihallitus nimesi sunnuntaina 3.2. ehdokkaat kahdelle vielä avoimena olleelle ehdokaspaikalle huhtikuussa pidettäviin eduskuntavaaleihin. Kansanedustajaehdokkaiksi nimettiin palvelupäällikkö, restonomi (AMK) Jenni Laasonen Joensuusta ja toimittaja, dosentti Pekka Niiranen Kuopiosta.

Jenni Laasonen on 36 -vuotias ja koulutukseltaan restonomi (AMK). Hän työskentelee Kelalla palvelupäällikkönä. Laasonen on varavaltuutettu sekä kasvatus- ja opetusjaoston jäsen Joensuussa.
Laasosella on luottamustehtäviä myös järjestöissä. Hän on mm. Savo-Karjalan Kokoomusnaiset ry:n piirihallituksen ja Joensuun Kokoomusnaiset ry:n hallituksen jäsen. Laasonen on kolmen lapsen äiti ja aktiivinen kuntoilija.

Pekka Niiranen on 55 -vuotias ja koulutukseltaan poliittisen historian dosentti, valtiotieteen maisteri ja teologian tohtori. Hän on työskennellyt jo pitkään Ylen toimittajana.
Niiranen on Kuopion kaupunginvaltuutettu sekä kasvun ja oppimisen lautakunnan puheenjohtaja. Hän on myös maakuntavaltuutettu. Niirasella on myös useita luottamustehtäviä kirkossa ja eri kansalaisjärjestöissä. Hän on mm. kirkolliskokousedustaja, hiippakuntavaltuutettu, kirkkovaltuutettu ja Kuopion Paasikivi-Seuran puheenjohtaja.

Savo-Karjalan Kokoomus on aiemmin nimennyt 13 ehdokasta, joihin voi tutustua alta:

 

 

 

Kategoriat: Uutiset