Pekka Leskinen jatkaa Savo-Karjalan Kokoomuksen puheenjohtajana

 

Savo-Karjalan Kokoomus on pitänyt syyskokouksensa 16.11. Kuopiossa. Piirijärjestön puheenjohtajana jatkaa Pekka Leskinen Leppävirralta ja varapuheenjohtajina Jenna Hattunen Joensuusta sekä Aulikki Sihvonen Kontiolahdelta.

Piirin taloudenhoitajaksi valittiin Markko Rothström Varkaudesta.

Muiksi piirihallituksen jäseniksi valittiin Jouni Holopainen, Kuopio, Emilia Ihanus, Joensuu, Tuija Kastari, Kiuruvesi, Jaakko Kekoni, Kuopio, Tommi Pesonen, Tohmajärvi,  Kari Savolainen, Joensuu, Kati Sweeney, Kuopio ja Mauri Tolvanen, Liperi

Piirikokous nimesi myös 13 ehdokasta huhtikuussa 2019 käytäviin eduskuntavaaleihin. Kokous valtuutti piirihallituksen nimeämään ehdokkaat nyt avoimeksi jätetyille kahdelle ehdokaspaikalle

 

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Eeva-Liisa Perki-Latvaniemi, puh. 0505670170

Kategoriat: Uutiset