Maakuntavaalien ehdokashankinta on käynnistynyt

Sote- ja maakuntauudistus astuu voimaan 1.1.2021. Maakuntavaalit pidetään vuoden 2019 aikana.

Maakuntavaaleissa äänestäjät pääsevät valitsemaan maakuntia johtavat maakuntavaltuustot. Maakuntavaltuustot päättävät maakunnan toiminnasta, taloudesta ja hallinnosta.  Päätöksenteosta säädetään maakuntalaissa, jota valmistelee valtiovarainministeriö.

Kokoomuksella tulee olemaan täysi lista ehdokkaita sekä Pohjois-Savossa (103 ehdokasta) sekä Pohjois-Karjalan alueella (88 ehdokasta). Ehdokkaita asetetaan alueellisesti kattavasti molempien maakuntien ehdokaslistoille. Kokoomukselle tärkeitä asioita on mm valinnanvapauden toteutuminen sote- ja maakuntauudistuksessa.

Ensimmäisiä ehdokkaita on ilmoittautunut jo eri puolilta, tule sinäkin!

Jos maakuntavaalit kiinnostaa, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Eeva-Liisa Perki-Latvaniemeen (p 0505670170, eeva-liisa.perki-latvaniemi@kokoomus.fi ). Voit ilmoittaa kiinnostuksesta myös linkin kautta.

Ehdokkaaksi maakuntavaaleihin

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset