Savo-Karjalan kokoomuskansanedustajilla keskeiset valiokuntapaikat

Vaalipiiristämme valittujen kokoomuslaisten kansaedustajien  Markku Eestilän ja Sari Raassinan poliittinen osaaminen, asiantuntemus ja verkostot ovat alueemme edunvalvonnan ja vaikuttamistoiminnan kannalta parhaassa käytössä myös eduskunnan valiokuntatyössä. Markku Eestilä on valittu maa- ja metsätalousvaliokunnan varsinaiseksi jäseneksi ja valtiovarainvaliokunnan varajäseneksi. Sari Raassina on valittu sosiaali- ja terveysvaliokunnan varsinaiseksi jäseneksi sekä suuren valiokunnan että tulevaisuusvaliokunnan varajäseneksi.

Savo-Karjalan vaalipiirin kokoomuslaisten kansanedustajien yhteystiedot:

Markku Eestilä, puh. 0500 275689, markku.eestila@eduskunta.fi

Sari Raassina, puh. 050 523 2808sari.raassina@eduskunta.fi

 

Eduskunnassa on 15 pysyvää erikoisvaliokuntaa ja erityisesti EU-asioita koordinoiva suuri valiokunta. Pääsääntöisesti jokainen valiokunta käsittelee sitä vastaavan ministeriön hallinnonalaan kuuluvia asioita ja valmistelee eduskunnan tekemät päätökset laatimalla hallituksen lakiesityksistä täysistunnolle mietinnön.

Kategoriat: Uutiset