Savo-Karjalan Kokoomus nimesi ehdokkaita tuleviin eduskuntavaaleihin

Piirikokous nimesi 15 ehdokasta huhtikuussa 2015 käytäviin eduskuntavaaleihin. Kokous valtuutti piirihallituksen täydentämään nyt avoimeksi jätetyn ehdokaspaikan.

Ehdokkaiksi nimettiin: Sairaanhoitaja (AMK) Nelli Berg-Väänänen, Kuopio, kansanedustaja, eläinlääkäri Markku Eestilä, Iisalmi, opiskelija, asianajoassistentti Jenna Hattunen, Joensuu, hoivakotien johtaja Anne Help, Kiuruvesi, luokanopettaja, kasvatustieteen lisensiaatti Heli Hjälm, Joensuu, maakuntasuunnittelija, KM Maarita Mannelin, Joensuu, vanhempi konstaapeli Miika Mutanen, Joensuu, päiväkodinjohtaja Merja Oksman, Siilinjärvi, ylioppilas Sakari Pääkkö, Kuopio, hankejohtaja, syöpätautien erikoislääkäri Sari Raassina, Kuopio, kansanedustaja, rehtori Pekka Ravi, Joensuu, yrittäjä, toimitusjohtaja Markko Rothström, Varkaus, ravintola- ja matkailuyrittäjä Jukka Savolainen, Kuopio, leikkaus- ja anestesiasairaanhoitaja Aulikki Sihvonen, Kontiolahti, seurakuntapastori, hallintotieteiden maisteri Anssi Törmälä, Joensuu.

Ehdokasasettelun esitellyt piirin vpj. Pekka Leskinen totesi nyt valittujen ehdokkaiden olevan Kokoomuksen kasvot ja korvat koko Savo-Karjalassa.

Ehdokasasettelu on monipuolinen niin ikä- kuin ammattirakenteenkin suhteen. Ehdokasasettelu on edustava myös suhteessa Kokoomuksen äänestäjäpotentiaaliin vaalipiirissä.

Kokoomus tavoittelee Savo-Karjalassa kolmea kansanedustajapaikkaa. Tavoite on haastava, mutta realistinen. Kokoomuksen kannatus sekä viimeksi käydyissä kuntavaaleissa että kuluvan vuoden kevään eurovaaleissa olisi antanut vaalipiirissä kolme edustajapaikkaa.

Savo-Karjalan Kokoomus korostaa tulevassa vaalikampanjassa rohkeutta tehdä kansakuntaa eteenpäin vieviä ratkaisuja. Rohkeus luo myös elinvoimaa. Omien vahvuuksien tunnistaminen ja kehittäminen on globaalissa maailmassa niin ihmisten kuin alueiden ja  yritysten mahdollisuus, mutta myös välttämättömyys. Itä-Suomen luonnonvarat, koulutus, terveys- ja hyvinvointiosaaminen ja näihin liittyvät uudet innovaatiot ovat vetovoimatekijöitä, joita vahvistamalla lisätään alueen elinvoimaa.

 

Lisätietoja:

Lisätietoja:

Kategoriat: Uutiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *